Mengenai Lee & Hew

Siapakah kita?
Apakah maksudnya apabila anda melibatkan Lee & Hew?

Siapa Lee & Hew?

Lee & Hew adalah Rakan Kongsi ETL Global dari Singapura dan penyedia perkhidmatan profesional yang penuh perkhidmatan yang memberi tumpuan dalam menyampaikan Amanah kepada pasaran melalui tumpuan kami dalam kualiti. Bersama-sama kita mempunyai lebih banyak firma profesional 1,000 di seluruh dunia di semua benua untuk membantu anda - di mana sahaja anda berada.

Lee & Hew’s offices are strategically located in the CBDs of both Singapore and Kuala Lumpur, Malaysia.

Perbadanan Perakaunan Awam Lee & Hew adalah organisasi khusus yang memberi tumpuan dalam menyediakan Perkhidmatan Setempat premium dalam Pematuhan Jaminan & Pengawalseliaan, dan Penasihat Kewangan & Risiko. Kepakaran kami meliputi Perkhidmatan Kewangan, Dana & Syarikat Pelaburan, Insurans, Pengiriman, Harta Tanah, Pembuatan, Audit Kumpulan dan Laporan Kumpulan, Penyatuan dan Gabungan Perniagaan untuk menamakan beberapa.

Penyelesaian Pematuhan Jaminan dan Pengawalseliaan Lee & Hew termasuk pengawasan Audit & Jaminan, Perakaunan, Penasihat Cukai dan Sekretaris Syarikat. Perkhidmatan Setiausaha Syarikat kami termasuk Syarikat Pemerbadanan dan penyelesaian lengkap untuk mematuhi semua undang-undang dan peraturan yang berkenaan.

Amalan Penasihat Kewangan & Risiko Lee & Hew menawarkan penyelesaian lengkap dan Pertumbuhan lengkap termasuk Proses Perniagaan Kejuruteraan Semula, Penggabungan, Pengambilalihan dan Urus Niaga, Jaminan Teknologi dan sebagainya.

Nilai Teras dan Kredensial kami

Nilai Teras Kami

In Lee & Hew, we believe that our Core Values define who we are, and we, Lee & Hew adheres to the highest level of conduct possible.

Ini kerana kami percaya Pasaran tidak sepatutnya kurang.[Ketahui lebih lanjut]

Kredensial kami

Pengiktirafan dan penggabungan Lee & Hew menempatkan Lee & Hew di barisan hadapan peraturan dan piawaian. Ditambah dengan kepakaran dan pengalaman industri kami, anda boleh bergantung kepada Lee & Hew untuk memberikan anda penyelesaian dan nasihat yang sihat untuk membangunkan isu dan kebimbangan.

Pengiktirafan dan penggabungan Lee & Hew menggariskan keupayaan dan kepakaran pasukan kami dalam melayani anda, dan usaha kami yang gigih untuk kecemerlangan. [Ketahui lebih lanjut]

Menyokong Anda Secara Global

Perbadanan Perakaunan Awam Lee & Hew adalah Rakan Kongsi ETL Global di Singapura. Secara kolektif, kami mempunyai lebih banyak firma profesional 1,000 di seluruh dunia di seluruh benua untuk menyokong keperluan anda.

Lee & Hew - Komitmen kami kepada anda tidak pernah dihadkan oleh sempadan.

One-Stop Perkhidmatan Profesional

Lee & Hew adalah sebuah organisasi pakar tertumpu dalam menyediakan perkhidmatan premium dalam Audit, Perakaunan, Penasihat Cukai dan Setiausaha Syarikat perkhidmatan.

Amalan Penasihat Kewangan & Risiko Lee & Hew juga menawarkan satu penyelesaian penuh Pengembangan dan Pertumbuhan yang lengkap termasuk Kejuruteraan Semula Proses Perniagaan, Penggabungan, Pengambilalihan dan Urus Niaga, Jaminan Teknologi dan sebagainya.

Kebudayaan Perkhidmatan & Kecemerlangan Teknikal

Lee & Hew memahami keperluan dan tanggungjawab anda. Pendekatan Metodis kami dan penawaran Perkhidmatan Setempat kami, dibawa ke peringkat Global, memastikan anda mendapat perkhidmatan Cemerlang yang Dikenali sepenuhnya untuk keperluan anda dan yang anda patut. Kepercayaan, Kredibiliti, Kepakaran dan hasrat untuk melayani anda dengan baik dengan Integriti diberikan.

Pengiktirafan dan Gabungan kami

Ini adalah ujian.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!